Samenvatting Argentinië - Saoedi-Arabië (WK voetbal)

Samenvatting Argentinië - Saoedi-Arabië (WK voetbal)

Werkt de video hieronder niet? Kijk dan de samenvatting via YouTube.

Samenvatting <em>Argentinië - Saoedi-Arabië</em> (WK voetbal) Werkt de video hieronder niet? Kijk dan de samenvatting via YouTube. Argentinië heeft een pijnlijke klap opgelopen in de eerste wedstrijd van het WK. De ploeg van Lionel Messi kon de wedstrijd tegen Saoedi-Arabië, volgens kenners de "zwakke broeder" in de poule niet winnen. Ondanks dat Messi de score opende in de wedstrijd, maakte Al-Shehri en Al-Dawsari er uiteindelijk 1-2 van. Bekijk de samenvatting van Argentinië - Saoedi-Arabië in het WK voetbal hierboven. Bekijk alle aankondigingen, livestreams, samenvattingen en hoogtepunten van het WK voetbal 2022 op Gids.tv. Bekijk ook Samenvatting Engeland - Iran (WK voetbal) Bekijk deze video » Samenvatting Senegal - Nederland (WK voetbal) Bekijk deze video » Samenvatting Verenigde Staten - Wales (WK voetbal) Bekijk deze video » Zien: Louis van Gaal laat Virgil van Dijk schrikken op training (video) Bekijk deze video »
Voetbal :
Samenvatting Argentinië - Saoedi-Arabië (WK voetbal)

Argentinië heeft een pijnlijke klap opgelopen in de eerste wedstrijd van het WK. De ploeg van Lionel Messi kon de wedstrijd tegen Saoedi-Arabië, volgens kenners de "zwakke broeder" in de poule niet winnen. Ondanks dat Messi de score opende in de wedstrijd, maakte Al-Shehri en Al-Dawsari er uiteindelijk 1-2 van.

Bekijk de samenvatting van Argentinië - Saoedi-Arabië in het WK voetbal hierboven. Bekijk alle aankondigingen, livestreams, samenvattingen en hoogtepunten van het WK voetbal 2022 op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's