Johan Derksen is woest op Kick Out Zwarte Piet in Staphorst: 'Ze waren uit op rellen!'

Johan Derksen is woest op Kick Out Zwarte Piet in Staphorst: 'Ze waren uit op rellen!'

Wednesday 23 November 2022 om 09:02

Johan Derksen besteedde dinsdag uitgebreid aandacht aan de rellen in Staphorst, waar anti-Zwarte Piet-demonstranten van Kick Out Zwarte Piet werden verjaagd. Hij heeft geen goed woord over voor de demonstranten van Kick Out Zwarte Piet, die volgens Derksen uit waren op provoceren en rellen.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van dinsdag 22 november. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Johan Derksen</em> is woest op Kick Out Zwarte Piet in <em>Staphorst</em>: 'Ze waren uit op rellen!' Johan Derksen besteedde dinsdag uitgebreid aandacht aan de rellen in Staphorst, waar anti-Zwarte Piet-demonstranten van Kick Out Zwarte Piet werden verjaagd. Hij heeft geen goed woord over voor de demonstranten van Kick Out Zwarte Piet, die volgens Derksen uit waren op provoceren en rellen. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van dinsdag 22 november. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Sylvana SimonsDe ophef in Staphorst leidde tot hysterische taferelen in de Tweede Kamer, waar Sylvana Simons - wie anders - beweerde dat mensen die demonstreren tegen Zwarte Piet al jaren in elkaar worden geslagen door de politie. Een totaal ridicuul statement dat minister Dilan Yeşilgöz-Zegerius woedend maakte. Ook Derksen had hier geen goed woord voor over: "Laat mevrouw Simons zich nou druk maken om wat er gebeurt in de Bijlmermeer, daar zitten haar stemmers. In Staphorst redden ze zich al een paar honderd jaar met hun eigen normen en dan gebeurt er niets." Bekijk het fragment uit De Oranjewinter hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Sylvana Simons
De ophef in Staphorst leidde tot hysterische taferelen in de Tweede Kamer, waar Sylvana Simons - wie anders - beweerde dat mensen die demonstreren tegen Zwarte Piet al jaren in elkaar worden geslagen door de politie. Een totaal ridicuul statement dat minister Dilan Yeşilgöz-Zegerius woedend maakte. Ook Derksen had hier geen goed woord voor over: "Laat mevrouw Simons zich nou druk maken om wat er gebeurt in de Bijlmermeer, daar zitten haar stemmers. In Staphorst redden ze zich al een paar honderd jaar met hun eigen normen en dan gebeurt er niets."

Bekijk het fragment uit De Oranjewinter hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's