Marcel van Roosmalen walgt van spel Nederlands elftal: 'Wij gaan dit toernooi vergallen'

Marcel van Roosmalen walgt van spel Nederlands elftal: 'Wij gaan dit toernooi vergallen'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van dinsdag 22 november. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Marcel van Roosmalen</em> walgt van spel Nederlands elftal: 'Wij gaan dit toernooi vergallen' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van dinsdag 22 november. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Columnist Marcel van Roosmalen heeft in De Oranjewinter zijn eigen rubriek, 'De Roepende in de Woestijn'. Hij mag elke dag zijn gal spuwen over het WK voetbal in Qatar, en dat doet hij dan ook met verve. Van Roosmalen had geen goed woord over voor de wedstrijd Senegal - Nederland, dat volgens hem 'een marteling' en 'niet om aan te gluren' was. "Ondertussen gaat Louis van Gaal door met zijn geheime plan: het verpesten van dit WK voor de neutrale liefhebber. Want het is nu al duidelijk dat Nederland nog wel even meedoet. Wij gaan dit toernooi vergallen." Bekijk het fragment uit De Oranjewinter hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Columnist Marcel van Roosmalen heeft in De Oranjewinter zijn eigen rubriek, 'De Roepende in de Woestijn'. Hij mag elke dag zijn gal spuwen over het WK voetbal in Qatar, en dat doet hij dan ook met verve. Van Roosmalen had geen goed woord over voor de wedstrijd Senegal - Nederland, dat volgens hem 'een marteling' en 'niet om aan te gluren' was. "Ondertussen gaat Louis van Gaal door met zijn geheime plan: het verpesten van dit WK voor de neutrale liefhebber. Want het is nu al duidelijk dat Nederland nog wel even meedoet. Wij gaan dit toernooi vergallen."

Bekijk het fragment uit De Oranjewinter hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV