Makers Kabam! nog steeds overdonderd door Emmy: 'Twee nachten niet geslapen'

Makers Kabam! nog steeds overdonderd door Emmy: 'Twee nachten niet geslapen'

Thursday 24 November 2022 om 08:48

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 23 november. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Makers <em>Kabam!</em> nog steeds overdonderd door <em>Emmy</em>: 'Twee nachten niet geslapen' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 23 november. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. De Nederlandse jeugdserie Kabam! werd deze week bekroond met de grootste televisieprijs ter wereld: de International Emmy Award. Regisseur Elisabeth Hesemans is nog steeds helemaal overdonderd door de prijs. Bij Op1 vertelt Hesemans dat ze twee nachten niet geslapen heeft en nog steeds 'hyperdepyper' is. Acteur Idriss Nabil was zelf niet bij de uitreiking aanwezig, maar werd wel overstelpt met felicitaties en berichtjes. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Makers Kabam! nog steeds overdonderd door Emmy: 'Twee nachten niet geslapen'

De Nederlandse jeugdserie Kabam! werd deze week bekroond met de grootste televisieprijs ter wereld: de International Emmy Award. Regisseur Elisabeth Hesemans is nog steeds helemaal overdonderd door de prijs. Bij Op1 vertelt Hesemans dat ze twee nachten niet geslapen heeft en nog steeds 'hyperdepyper' is. Acteur Idriss Nabil was zelf niet bij de uitreiking aanwezig, maar werd wel overstelpt met felicitaties en berichtjes.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's