Beau: Martin Koolhoven ziet in clips dat Michael Jackson niet blij was met zichzelf

Beau: Martin Koolhoven ziet in clips dat Michael Jackson niet blij was met zichzelf

Donderdag 24 november 2022 om 09:47

Hieronder zie je een fragment uit Beau van woensdag 23 november. Je kunt ook deze hele uitzending van Beau terugkijken op Gids.tv.

In Beau worden de iconische videoclips van Michael Jackson besproken, het is alweer 40 jaar geleden dat Thriller uitkwam. Martin Koolhoven vertelt dat Jackson in zijn video’s vaak transformeerde, tot onder meer een panter, een hoop zand en een robot. “Dus het lijkt erop, als je zijn hele oeuvre met videoclips naast elkaar legt, denk je: die man is niet heel blij met zichzelf geweest.”

Bekijk het fragment van Beau in de video hieronder. Heb je Beau gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>Beau</em>: Martin Koolhoven ziet in clips dat Michael Jackson niet blij was met zichzelf Hieronder zie je een fragment uit Beau van woensdag 23 november. Je kunt ook deze hele uitzending van Beau terugkijken op Gids.tv. In Beau worden de iconische videoclips van Michael Jackson besproken, het is alweer 40 jaar geleden dat Thriller uitkwam. Martin Koolhoven vertelt dat Jackson in zijn video’s vaak transformeerde, tot onder meer een panter, een hoop zand en een robot. “Dus het lijkt erop, als je zijn hele oeuvre met videoclips naast elkaar legt, denk je: die man is niet heel blij met zichzelf geweest.” Bekijk het fragment van Beau in de video hieronder. Heb je Beau gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Beau: Martin Koolhoven ziet in clips dat Michael Jackson niet blij was met zichzelf

Actuele video's

Meer actuele video's