Beau gemist? André Kuipers vertelt over de nieuwe astronauten van ESA

Beau gemist? André Kuipers vertelt over de nieuwe astronauten van ESA

Donderdag 24 november 2022 om 09:55

Hieronder zie je een fragment uit Beau van woensdag 23 november. Je kunt ook deze hele uitzending van Beau terugkijken op Gids.tv.

De ESA heeft de nieuwe generatie astronauten gepresenteerd, dit is een bijzondere groep mensen die uit 23.000 kandidaten zijn geselecteerd. André Kuipers vertelt bij Beau meer over de eisen waaraan een goede astronaut moet voldoen. Het moeten bijvoorbeeld teamplayers zijn die avontuurlijk zijn en breed geïnteresseerd zijn in wetenschap en techniek, en je moet stressbestendig zijn. Er zitten onder meer een arts en neurowetenschapper bij de groep astronauten.

Bekijk het fragment van Beau in de video hieronder. Heb je Beau gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>Beau</em> gemist? André Kuipers vertelt over de nieuwe astronauten van ESA Hieronder zie je een fragment uit Beau van woensdag 23 november. Je kunt ook deze hele uitzending van Beau terugkijken op Gids.tv. De ESA heeft de nieuwe generatie astronauten gepresenteerd, dit is een bijzondere groep mensen die uit 23.000 kandidaten zijn geselecteerd. André Kuipers vertelt bij Beau meer over de eisen waaraan een goede astronaut moet voldoen. Het moeten bijvoorbeeld teamplayers zijn die avontuurlijk zijn en breed geïnteresseerd zijn in wetenschap en techniek, en je moet stressbestendig zijn. Er zitten onder meer een arts en neurowetenschapper bij de groep astronauten. Bekijk het fragment van Beau in de video hieronder. Heb je Beau gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Beau gemist? André Kuipers vertelt over de nieuwe astronauten van ESA

Actuele video's

Meer actuele video's