NOS WK Voetbal: Engeland - Verenigde Staten eerste helft gemist? Bekijk hier de hele uitzending

NOS WK Voetbal: Engeland - Verenigde Staten eerste helft gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanaf 19.20 uur voorbeschouwing en om 20.00 uur live verslag van de wedstrijd Engeland - Verenigde Staten in Groep B van het WK voetbal in Qatar. Het duel met grote historische lading is ook te zien op de livestream via Gids.tv. MonsterzegeDe Engelsen zijn uitstekend begonnen aan het WK voetbal, waar ze hoge ogen hopen te gooien. Maandag (21 november) werd Iran in een bijzonder vermakelijke wedstrijd met 6-2 aan de kant geschoven. De doelpunten kwamen op naam van Jude Bellingham, Bukayo Saka (2x), Raheem Sterling, Marcus Rashford en Jack Grealish. Kan Engeland ook winnen van de Verenigde Staten? Teleurstellend gelijkspelIn een groep met naast Engeland ook Iran en Wales zullen de Verenigde Staten mikken op de tweede plaats. Die ambities kregen maandag een kleine knauw vanwege het teleurstellende gelijkspel tegen Wales (1-1). De Amerikanen kwamen op voorsprong via Timothy Weah - de zoon van voetballegende George Weah - maar een overtreding van Walker Zimmerman verschafte Wales een penalty, die werd binnengeschoten door Gareth Bale. Bekijk het volledige speelschema van het WK voetbal op Gids.tv. Bekijk ook Samenvatting Engeland - Iran (WK voetbal) Bekijk deze video » Samenvatting Verenigde Staten - Wales (WK voetbal) Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Vanaf 19.20 uur voorbeschouwing en om 20.00 uur live verslag van de wedstrijd Engeland - Verenigde Staten in Groep B van het WK voetbal in Qatar. Het duel met grote historische lading is ook te zien op de livestream via Gids.tv.

Monsterzege
De Engelsen zijn uitstekend begonnen aan het WK voetbal, waar ze hoge ogen hopen te gooien. Maandag (21 november) werd Iran in een bijzonder vermakelijke wedstrijd met 6-2 aan de kant geschoven. De doelpunten kwamen op naam van Jude Bellingham, Bukayo Saka (2x), Raheem Sterling, Marcus Rashford en Jack Grealish. Kan Engeland ook winnen van de Verenigde Staten?

Teleurstellend gelijkspel
In een groep met naast Engeland ook Iran en Wales zullen de Verenigde Staten mikken op de tweede plaats. Die ambities kregen maandag een kleine knauw vanwege het teleurstellende gelijkspel tegen Wales (1-1). De Amerikanen kwamen op voorsprong via Timothy Weah - de zoon van voetballegende George Weah - maar een overtreding van Walker Zimmerman verschafte Wales een penalty, die werd binnengeschoten door Gareth Bale.

Bekijk het volledige speelschema van het WK voetbal op Gids.tv.