Dick Advocaat wordt nieuwe trainer ADO Den Haag: 'Ben vanmiddag gebeld' (video)

Dick Advocaat wordt nieuwe trainer ADO Den Haag: 'Ben vanmiddag gebeld' (video)

Zaterdag 26 november 2022 om 09:07

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van vrijdag 25 november. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv.

Lees verder onder de video.

Dick Advocaat wordt nieuwe trainer ADO Den Haag: 'Ben vanmiddag gebeld' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van vrijdag 25 november. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv. Lees verder onder de video. Dick Advocaat (75) is nog lang niet aan zijn pensioen toe. Hoewel Advocaat na Feyenoord geen trainer meer wilde worden ('Feyenoord is mijn laatste club'), werd hij adviseur bij FC Utrecht en nu kan hij dus ook ADO Den Haag toevoegen aan zijn imposante loopbaan. Bij De Oranjewinter vertelde hij dat hij diezelfde middag is gebeld. De Oranjewinter is elke dag om 21.55 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Dick Advocaat (75) is nog lang niet aan zijn pensioen toe. Hoewel Advocaat na Feyenoord geen trainer meer wilde worden ('Feyenoord is mijn laatste club'), werd hij adviseur bij FC Utrecht en nu kan hij dus ook ADO Den Haag toevoegen aan zijn imposante loopbaan. Bij De Oranjewinter vertelde hij dat hij diezelfde middag is gebeld.

De Oranjewinter is elke dag om 21.55 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's