René van der Gijp maakt zich zorgen over Memphis: 'Dat ging nergens over!' (video)

René van der Gijp maakt zich zorgen over Memphis: 'Dat ging nergens over!' (video)

Zaterdag 26 november 2022 om 10:14

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van vrijdag 25 november. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv.

Lees verder onder de video.

René van der Gijp maakt zich zorgen over <em>Memphis</em>: 'Dat ging nergens over!' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van vrijdag 25 november. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv. Lees verder onder de video. Volgens René van der Gijp moeten we ons nog niet al te veel zorgen maken over het Nederlands elftal, dat op het WK in Qatar twee matige wedstrijden afleverde. Wat hem echter wel zorgen maakt is de invalbeurt van Memphis Depay. 'Daar schrok ik van.' Volgens Van der Gijp zou Depay juist een van de spelers moeten zijn die Oranje bij de hand kan nemen in de knock-outfase van het toernooi. De Oranjewinter is elke dag om 21.55 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Volgens René van der Gijp moeten we ons nog niet al te veel zorgen maken over het Nederlands elftal, dat op het WK in Qatar twee matige wedstrijden afleverde. Wat hem echter wel zorgen maakt is de invalbeurt van Memphis Depay. 'Daar schrok ik van.' Volgens Van der Gijp zou Depay juist een van de spelers moeten zijn die Oranje bij de hand kan nemen in de knock-outfase van het toernooi.

De Oranjewinter is elke dag om 21.55 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's