Johan Derksen in De Oranjewinter: 'Dick Advocaat heeft Cor Pot miljonair gemaakt'

Johan Derksen in De Oranjewinter: 'Dick Advocaat heeft Cor Pot miljonair gemaakt'

Zaterdag 26 november 2022 om 10:25

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van vrijdag 25 november. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv.

Lees verder onder de video.

Johan Derksen in <em>De Oranjewinter</em>: 'Dick Advocaat heeft Cor Pot miljonair gemaakt' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van vrijdag 25 november. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv. Lees verder onder de video. Omdat Dick Advocaat te gast is in De Oranjewinter, kan Wilfred Genee het niet laten om te beginnen over geld en bonussen. En wat blijkt: Advocaat heeft nooit een Rolls Royce gehad, maar wel een dubbele bonus bij Oranje. 'Cor Pot ging uit zijn dak.' Volgens Johan Derksen heeft Advocaat Cor Pot miljonair gemaakt. De Oranjewinter is elke dag om 21.55 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Omdat Dick Advocaat te gast is in De Oranjewinter, kan Wilfred Genee het niet laten om te beginnen over geld en bonussen. En wat blijkt: Advocaat heeft nooit een Rolls Royce gehad, maar wel een dubbele bonus bij Oranje. 'Cor Pot ging uit zijn dak.' Volgens Johan Derksen heeft Advocaat Cor Pot miljonair gemaakt.

De Oranjewinter is elke dag om 21.55 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's