De Oranjewinter: René van der Gijp giert om het zoveelste flauwe dildo-filmpje (video)

De Oranjewinter: René van der Gijp giert om het zoveelste flauwe dildo-filmpje (video)

Zaterdag 26 november 2022 om 10:41

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van vrijdag 25 november. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv.

Lees verder onder de video.

<em>De Oranjewinter</em>: René van der Gijp giert om het zoveelste flauwe dildo-filmpje (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van vrijdag 25 november. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv. Lees verder onder de video. Wilfred Genee had de smaak weer goed te pakken deze vrijdag in De Oranjewinter. Daar toonde hij het zoveelste filmpje van een dildo-plakker. René van der Gijp kan het gelukkig wel waarderen. De Oranjewinter is elke dag om 21.55 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Wilfred Genee had de smaak weer goed te pakken deze vrijdag in De Oranjewinter. Daar toonde hij het zoveelste filmpje van een dildo-plakker. René van der Gijp kan het gelukkig wel waarderen.

De Oranjewinter is elke dag om 21.55 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's