SPOILER: De Draakjes onthullen hun ware identiteit in The Masked Singer

SPOILER: De Draakjes onthullen hun ware identiteit in The Masked Singer

Friday 25 November 2022 om 23:41

Hieronder zie je een fragment uit The Masked Singer van vrijdag 25 november. Je kan de hele uitzending van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.

De Draakjes moesten vrijdag het veld ruimen in The Masked Singer. Maar wie zit er toch onder het masker?

Lees verder onder de video.

SPOILER: <em>De Draakjes</em> onthullen hun ware identiteit in <em>The Masked Singer</em> Hieronder zie je een fragment uit The Masked Singer van vrijdag 25 november. Je kan de hele uitzending van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv. De Draakjes moesten vrijdag het veld ruimen in The Masked Singer. Maar wie zit er toch onder het masker? Lees verder onder de video. De DraakjesWe hebben met zijn allen genoten van het schattige optreden van de Draakjes. Samen zongen ze een prachtig lied, maar het is nu tijd om het duo te onthullen. Wie zitten er toch achter die maskers? The Masked Singer zie je elke vrijdag om 20.00 uur op RTL4. Je kan de beste fragmenten van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.
TV :
SPOILER: De Draakjes onthullen hun ware identiteit in The Masked Singer

De Draakjes
We hebben met zijn allen genoten van het schattige optreden van de Draakjes. Samen zongen ze een prachtig lied, maar het is nu tijd om het duo te onthullen. Wie zitten er toch achter die maskers?

The Masked Singer zie je elke vrijdag om 20.00 uur op RTL4. Je kan de beste fragmenten van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's