René van der Gijp: 'Taartenmeisje trekt drie jaar uit voor Pieter Cobelens' (video)

René van der Gijp: 'Taartenmeisje trekt drie jaar uit voor Pieter Cobelens' (video)

Zaterdag 26 november 2022 om 11:14

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van vrijdag 25 november. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv.

Lees verder onder de video.

René van der Gijp: 'Taartenmeisje trekt drie jaar uit voor Pieter Cobelens' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van vrijdag 25 november. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv. Lees verder onder de video. Afgelopen week was bakker Angelique Bond te gast in De Oranjewinter en bracht een taart mee van het hoofd van Louis van Gaal. En nu schijnt ze een nieuw project op het oog te hebben, weet René van der Gijp. De Oranjewinter is elke dag om 21.55 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Afgelopen week was bakker Angelique Bond te gast in De Oranjewinter en bracht een taart mee van het hoofd van Louis van Gaal. En nu schijnt ze een nieuw project op het oog te hebben, weet René van der Gijp.

De Oranjewinter is elke dag om 21.55 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's