VI In de Wandelgangen gemist? Dick Advocaat over ADO Den Haag: 'Het is mijn club' (video)

VI In de Wandelgangen gemist? Dick Advocaat over ADO Den Haag: 'Het is mijn club' (video)

Zaterdag 26 november 2022 om 11:58

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van vrijdag 25 november. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv.

Lees verder onder de video.

<em>VI In de Wandelgangen</em> gemist? Dick Advocaat over ADO Den Haag: 'Het is mijn club' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van vrijdag 25 november. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv. Lees verder onder de video. Dick Advocaat gaat opnieuw een club trainen. ADO Den Haag trekt de 75-jarige coach aan om de club weer op de rails te krijgen. 'Ik ben daar begonnen, ik heb daar 15 jaar gevoetbald, en nu eindig ik daar als trainer. (...) Het is mijn club.' De Oranjewinter is elke dag om 21.55 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Voetbal :

Dick Advocaat gaat opnieuw een club trainen. ADO Den Haag trekt de 75-jarige coach aan om de club weer op de rails te krijgen. 'Ik ben daar begonnen, ik heb daar 15 jaar gevoetbald, en nu eindig ik daar als trainer. (...) Het is mijn club.'

De Oranjewinter is elke dag om 21.55 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's