Toppop test gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Toppop test gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Toppop test gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanavond is de muzikale quiz Toppop Test te zien op NPO 3. In 2020 werd het vijftigjarig jubileum van het legendarische muziekprogramma Toppop gevierd met onder meer deze quiz, die natuurlijk wordt gepresenteerd door Mister Toppop Ad Visser. TeamsIn de Toppop Test nemen drie bekende duo's het tegen elkaar op: Cornald Maas en Euvgenia Parakhina Dyantha Brooks en Défano Holwijn Monique en Suzanne Klemann (Loïs Lane) FragmentenUiteraard krijgt de kijker van de Toppop Test een grote hoeveelheid legendarische fragmenten uit het archief van Toppop voorgeschoteld: van ABBA tot de Dolly Dots, van David Bowie tot Julio Iglesias en van BZN tot The Jackson 5. De vragen en antwoorden worden aangevuld met smeuïge anekdotes over de artiesten en hun optredens. Verder mag ook Penney de Jager niet ontbreken. Bekijk ook Zien: Ad Visser heeft niets door als Penney de Jager bij Jinek achter hem staat Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Vanavond is de muzikale quiz Toppop Test te zien op NPO 3. In 2020 werd het vijftigjarig jubileum van het legendarische muziekprogramma Toppop gevierd met onder meer deze quiz, die natuurlijk wordt gepresenteerd door Mister Toppop Ad Visser.

Teams
In de Toppop Test nemen drie bekende duo's het tegen elkaar op:

  • Cornald Maas en Euvgenia Parakhina
  • Dyantha Brooks en Défano Holwijn
  • Monique en Suzanne Klemann (Loïs Lane)

Fragmenten
Uiteraard krijgt de kijker van de Toppop Test een grote hoeveelheid legendarische fragmenten uit het archief van Toppop voorgeschoteld: van ABBA tot de Dolly Dots, van David Bowie tot Julio Iglesias en van BZN tot The Jackson 5. De vragen en antwoorden worden aangevuld met smeuïge anekdotes over de artiesten en hun optredens. Verder mag ook Penney de Jager niet ontbreken.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV