Dave Roelvink geeft uitleg: gaat hij zich bekeren tot Islam? (video)

Dave Roelvink geeft uitleg: gaat hij zich bekeren tot Islam? (video)

Wednesday 30 November 2022 om 18:27

Het is geen geheim dat Dave Roelvink zich de laatste tijd van een andere kant laat zien. Zo heeft hij zich verdiept in de Islam. Hij geeft nu duidelijkheid over zijn vervolgstappen binnen dit geloof, gaat hij zich bekeren?

<em>Dave Roelvink</em> geeft uitleg: gaat hij zich bekeren tot <em>Islam</em>? (video) Het is geen geheim dat Dave Roelvink zich de laatste tijd van een andere kant laat zien. Zo heeft hij zich verdiept in de Islam. Hij geeft nu duidelijkheid over zijn vervolgstappen binnen dit geloof, gaat hij zich bekeren? Bekeren"Uit interesse heb ik daar vragen over gesteld. Het is helemaal niet zo dat ik gezegd heb dat ik me ga laten bekeren of me heb bekeerd, het is iets wat ik niet uitsluit", aldus Dave met duidelijkheid over zijn geloofsovertuiging. Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven.
TV :
Dave Roelvink geeft uitleg: gaat hij zich bekeren tot Islam? (video)

Bekeren
"Uit interesse heb ik daar vragen over gesteld. Het is helemaal niet zo dat ik gezegd heb dat ik me ga laten bekeren of me heb bekeerd, het is iets wat ik niet uitsluit", aldus Dave met duidelijkheid over zijn geloofsovertuiging.

Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's