ZIEN: de eerste trailer van de film Indiana Jones and the Dial of Destiny met Harrison Ford

ZIEN: de eerste trailer van de film Indiana Jones and the Dial of Destiny met Harrison Ford

Walt Disney Studios Motion Pictures heeft de eerste trailer van de avonturenfilm Indiana Jones and the Dial of Destiny vrijgegeven. De hoed en zweep zijn voor de laatste keer terug, in een nieuw avontuur met de inmiddels 80-jarige Harrison Ford in de hoofdrol. Bekijk hieronder de trailer van Indiana Jones and the Dial of Destiny.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

ZIEN: de eerste trailer van de film <em>Indiana Jones and the Dial of Destiny</em> met Harrison Ford Walt Disney Studios Motion Pictures heeft de eerste trailer van de avonturenfilm Indiana Jones and the Dial of Destiny vrijgegeven. De hoed en zweep zijn voor de laatste keer terug, in een nieuw avontuur met de inmiddels 80-jarige Harrison Ford in de hoofdrol. Bekijk hieronder de trailer van Indiana Jones and the Dial of Destiny. Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies. Het verhaalHet is het jaar 1969, het hoogtepunt van de ruimterace tussen de Verenigde Staten en de Sovjetunie. Vele wetenschappers aan de Amerikaanse kant hebben een nazistische achtergrond. Indiana Jones heeft zijn zinnen erop gezet om dergelijke nazi-activiteiten en intenties aan het licht te brengen in hun zogenaamd wetenschappelijk werk voor de maanlanding. Jones wordt bijgestaan door zijn peetdochter Helena en zijn oude vriend Sallah. CastNaast Harrison Ford (The Call of the Wild) zijn ook John Rhys-Davies, Phoebe Waller-Bridge, Mads Mikkelsen, Boyd Holbrook, Thomas Kretschmann, Toby Jones, en Antonio Banderas te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door James Mangold (Logan). Vanaf 30 juni 2023 is de film Indiana Jones and the Dial of Destiny te zien in de Nederlandse bioscoop. Genre: Actie, Avontuur.
Trailer :
ZIEN: de eerste trailer van de film Indiana Jones and the Dial of Destiny met Harrison Ford

Het verhaal
Het is het jaar 1969, het hoogtepunt van de ruimterace tussen de Verenigde Staten en de Sovjetunie. Vele wetenschappers aan de Amerikaanse kant hebben een nazistische achtergrond. Indiana Jones heeft zijn zinnen erop gezet om dergelijke nazi-activiteiten en intenties aan het licht te brengen in hun zogenaamd wetenschappelijk werk voor de maanlanding. Jones wordt bijgestaan door zijn peetdochter Helena en zijn oude vriend Sallah.

Cast
Naast Harrison Ford (The Call of the Wild) zijn ook John Rhys-Davies, Phoebe Waller-Bridge, Mads Mikkelsen, Boyd Holbrook, Thomas Kretschmann, Toby Jones, en Antonio Banderas te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door James Mangold (Logan).

Vanaf 30 juni 2023 is de film Indiana Jones and the Dial of Destiny te zien in de Nederlandse bioscoop. Genre: Actie, Avontuur.

Actuele video's

Meer actuele video's