NOS WK Voetbal: Ghana - Uruguay eerste helft gemist? Bekijk hier de hele uitzending

NOS WK Voetbal: Ghana - Uruguay eerste helft gemist? Bekijk hier de hele uitzending

NOS WK Voetbal: Ghana - Uruguay eerste helft gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanaf 15.20 uur voorbeschouwing en om 16.00 uur live verslag van de wedstrijd Ghana - Uruguay in Groep H van het WK voetbal in Qatar. Uruguay zal alles op alles moeten zetten om de achtste finales te halen. Het duel is ook te zien op de livestream via Gids.tv. Kudus schittertGhana staat na twee speelrondes op drie punten. De twee wedstrijden leverden maar liefst tien doelpunten op, want na een 3-2 verlies in de eerste wedstrijd, tegen Portugal, wist Ghana het tweede duel met 3-2 te winnen van Zuid-Korea. Ajacied Mohammed Kudus, die bezig is aan een uitstekend seizoen, schitterde met twee treffers. In de problemenOndertussen zit Uruguay behoorlijk in de problemen. De Zuid-Amerikanen staan laatste in de groep, met slechts één punt. Ze zullen van Ghana moeten winnen om kans te maken op een plek in de achtste finales en zijn daarbij nog afhankelijk van het resultaat dat Zuid-Korea tegen Portugal weet te behalen. Sterspelers als Federico Valverde, Luis Suárez en Darwin Núñez zijn nog onzichtbaar. Bekijk het volledige speelschema van het WK voetbal op Gids.tv. Bekijk ook Samenvatting Uruguay – Zuid-Korea (WK voetbal) Bekijk deze video » Samenvatting Portugal - Uruguay (WK voetbal) Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Vanaf 15.20 uur voorbeschouwing en om 16.00 uur live verslag van de wedstrijd Ghana - Uruguay in Groep H van het WK voetbal in Qatar. Uruguay zal alles op alles moeten zetten om de achtste finales te halen. Het duel is ook te zien op de livestream via Gids.tv.

Kudus schittert
Ghana staat na twee speelrondes op drie punten. De twee wedstrijden leverden maar liefst tien doelpunten op, want na een 3-2 verlies in de eerste wedstrijd, tegen Portugal, wist Ghana het tweede duel met 3-2 te winnen van Zuid-Korea. Ajacied Mohammed Kudus, die bezig is aan een uitstekend seizoen, schitterde met twee treffers.

In de problemen
Ondertussen zit Uruguay behoorlijk in de problemen. De Zuid-Amerikanen staan laatste in de groep, met slechts één punt. Ze zullen van Ghana moeten winnen om kans te maken op een plek in de achtste finales en zijn daarbij nog afhankelijk van het resultaat dat Zuid-Korea tegen Portugal weet te behalen. Sterspelers als Federico Valverde, Luis Suárez en Darwin Núñez zijn nog onzichtbaar.

Bekijk het volledige speelschema van het WK voetbal op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV