NOS WK Voetbal: Servië - Zwitserland eerste helft gemist? Bekijk hier de hele uitzending

NOS WK Voetbal: Servië - Zwitserland eerste helft gemist? Bekijk hier de hele uitzending

NOS WK Voetbal: Servië - Zwitserland eerste helft gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanaf 19.20 uur voorbeschouwing en om 20.00 uur live verslag van de wedstrijd Servië - Zwitserland in Groep G van het WK voetbal in Qatar. In dit duel valt het doek voor één van de twee Europese landen. De wedstrijd is ook te zien op de livestream via Gids.tv. Grote opdrachtVooral Servië staat voor een grote opdracht, want zij staan op de laatste plaats in Groep G. De Serven hebben één punt verzameld en kijken tegen een negatief doelsaldo van twee treffers aan. De eerste wedstrijd werd - volgens verwachting - met 2-0 verloren van Brazilië, maar vooral aan het tweede duel zal Servië een nare bijsmaak hebben overgehouden: een 1-3 voorsprong tegen Kameroen werd weggegeven, waardoor de wedstrijd in 3-3 eindigde. Weinig spektakelDe wedstrijden van Zwitserland kenmerken zich al jaren door een gebrek aan spektakel. Effectief is het wel, want de Zwitsers staan momenteel tweede in de groep, met drie punten. De eerste wedstrijd op dit WK wonnen de Zwitsers van Kameroen. Dankzij een treffer van Breel Embolo eindigde dat duel in 1-0. Dat was ook de eindstand in de tweede wedstrijd, maar toen in het nadeel van Zwitserland tegen Brazilië. Bekijk het volledige speelschema van het WK voetbal op Gids.tv. Bekijk ook Samenvatting Kameroen - Servië (WK voetbal) Bekijk deze video » Samenvatting Brazilië - Zwitserland (WK voetbal) Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Vrijdag 2 december 2022 om 20:51

Vanaf 19.20 uur voorbeschouwing en om 20.00 uur live verslag van de wedstrijd Servië - Zwitserland in Groep G van het WK voetbal in Qatar. In dit duel valt het doek voor één van de twee Europese landen. De wedstrijd is ook te zien op de livestream via Gids.tv.

Grote opdracht
Vooral Servië staat voor een grote opdracht, want zij staan op de laatste plaats in Groep G. De Serven hebben één punt verzameld en kijken tegen een negatief doelsaldo van twee treffers aan. De eerste wedstrijd werd - volgens verwachting - met 2-0 verloren van Brazilië, maar vooral aan het tweede duel zal Servië een nare bijsmaak hebben overgehouden: een 1-3 voorsprong tegen Kameroen werd weggegeven, waardoor de wedstrijd in 3-3 eindigde.

Weinig spektakel
De wedstrijden van Zwitserland kenmerken zich al jaren door een gebrek aan spektakel. Effectief is het wel, want de Zwitsers staan momenteel tweede in de groep, met drie punten. De eerste wedstrijd op dit WK wonnen de Zwitsers van Kameroen. Dankzij een treffer van Breel Embolo eindigde dat duel in 1-0. Dat was ook de eindstand in de tweede wedstrijd, maar toen in het nadeel van Zwitserland tegen Brazilië.

Bekijk het volledige speelschema van het WK voetbal op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's