Carlo Boszhard over de Ridder in The Masked Singer: "Het is een dj"

Carlo Boszhard over de Ridder in The Masked Singer: "Het is een dj"

Zaterdag 3 december 2022 om 00:11

Hieronder zie je een fragment uit The Masked Singer van vrijdag 2 december. Je kan de hele uitzending van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.

Zonder paard betreedt de ridder het podium van The Masked Singer. Hij heeft gekozen voor het moderne nummer 'Multicolor' van Son Mieux.

Lees verder onder de video.

<em>Carlo Boszhard</em> over de Ridder in <em>The Masked Singer</em>: &quot;Het is een dj&quot; Hieronder zie je een fragment uit The Masked Singer van vrijdag 2 december. Je kan de hele uitzending van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv. Zonder paard betreedt de ridder het podium van The Masked Singer. Hij heeft gekozen voor het moderne nummer 'Multicolor' van Son Mieux. Lees verder onder de video. Carlo BoszhardIneens heeft Carlo Boszhard een ingeving, want hij weet zeker dat de Ridder een dj is. Waar hij dat op baseert weet hij alleen zelf ook niet helemaal, maar toch is hij vrij zeker van zijn zaak. The Masked Singer zie je elke vrijdag om 20.00 uur op RTL4. Je kan de beste fragmenten van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Carlo Boszhard over de Ridder in The Masked Singer: "Het is een dj"

Carlo Boszhard
Ineens heeft Carlo Boszhard een ingeving, want hij weet zeker dat de Ridder een dj is. Waar hij dat op baseert weet hij alleen zelf ook niet helemaal, maar toch is hij vrij zeker van zijn zaak.

The Masked Singer zie je elke vrijdag om 20.00 uur op RTL4. Je kan de beste fragmenten van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's