Video: Spetterend gastoptreden van de Robots in The Masked Singer

Video: Spetterend gastoptreden van de Robots in The Masked Singer

Saturday 3 December 2022 om 00:28

Hieronder zie je een fragment uit The Masked Singer van vrijdag 2 december. Je kan de hele uitzending van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.

De Robots geven vanavond een gastoptreden en nemen het hele publiek mee met het nummer Sunshine. Kunnen de panelleden erachter komen welke BN'ers er in het pak van de Robots zitten?

Lees verder onder de video.

Video: Spetterend gastoptreden van <em>de Robots</em> in <em>The Masked Singer</em> Hieronder zie je een fragment uit The Masked Singer van vrijdag 2 december. Je kan de hele uitzending van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv. De Robots geven vanavond een gastoptreden en nemen het hele publiek mee met het nummer Sunshine. Kunnen de panelleden erachter komen welke BN'ers er in het pak van de Robots zitten? Lees verder onder de video. De RobotsDe Robots hebben gekozen voor het nummer Sunshine van OneRepublic. Buddy Veder meent één man en één vrouw te horen, maar hij heeft geen idee wie het precies zijn. "Het is een rapper", aldus Carlo Boszhard. The Masked Singer zie je elke vrijdag om 20.00 uur op RTL4. Je kan de beste fragmenten van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Video: Spetterend gastoptreden van de Robots in The Masked Singer

De Robots
De Robots hebben gekozen voor het nummer Sunshine van OneRepublic. Buddy Veder meent één man en één vrouw te horen, maar hij heeft geen idee wie het precies zijn. "Het is een rapper", aldus Carlo Boszhard.

The Masked Singer zie je elke vrijdag om 20.00 uur op RTL4. Je kan de beste fragmenten van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's