Zien: De Kikker overladen met bloemen na optreden in The Masked Singer

Zien: De Kikker overladen met bloemen na optreden in The Masked Singer

Zaterdag 3 december 2022 om 00:34

Hieronder zie je een fragment uit The Masked Singer van vrijdag 2 december. Je kan de hele uitzending van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.

Lees verder onder de video.

Zien: <em>De Kikker</em> overladen met bloemen na optreden in <em>The Masked Singer</em> Hieronder zie je een fragment uit The Masked Singer van vrijdag 2 december. Je kan de hele uitzending van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv. Lees verder onder de video. Wat heeft de Kikker een prachtige stem. Hij verrast de hele studio met zijn talent en hij wordt overladen met bloemen na zijn optreden. Buddy Vedder en Gerard Joling denken zeker te weten wie er in het pak van de Kikker zit, maar hebben ze het ook juist? The Masked Singer zie je elke vrijdag om 20.00 uur op RTL4. Je kan de beste fragmenten van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Zien: De Kikker overladen met bloemen na optreden in The Masked Singer

Wat heeft de Kikker een prachtige stem. Hij verrast de hele studio met zijn talent en hij wordt overladen met bloemen na zijn optreden. Buddy Vedder en Gerard Joling denken zeker te weten wie er in het pak van de Kikker zit, maar hebben ze het ook juist?

The Masked Singer zie je elke vrijdag om 20.00 uur op RTL4. Je kan de beste fragmenten van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's