SPOILER: De Robots onthullen hun ware identiteit in The Masked Singer

SPOILER: De Robots onthullen hun ware identiteit in The Masked Singer

Hieronder zie je een fragment uit The Masked Singer van vrijdag 2 december. Je kan de hele uitzending van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.

De Robots hebben een spetterend gastoptreden gegeven, maar het is nu tijd om te onthullen welk duo er in de pakken zit. Zullen de panelleden extra punten scoren of gaan zij volledig de mist in?

Lees verder onder de video.

SPOILER: <em>De Robots</em> onthullen hun ware identiteit in <em>The Masked Singer</em> Hieronder zie je een fragment uit The Masked Singer van vrijdag 2 december. Je kan de hele uitzending van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv. De Robots hebben een spetterend gastoptreden gegeven, maar het is nu tijd om te onthullen welk duo er in de pakken zit. Zullen de panelleden extra punten scoren of gaan zij volledig de mist in? Lees verder onder de video. Ingeving Carlo BoszhardCarlo kreeg ineens een opleving tijdens het optreden van de Robots: hij kent namelijk een koppel dat een tv-show genaamd Circus Gerschtanowitz presenteerde, Winston Gerschtanowitz en Renate Verbaan. En hij blijkt goed te zitten: de twee ontmaskeren zich namelijk daarna. The Masked Singer zie je elke vrijdag om 20.00 uur op RTL4. Je kan de beste fragmenten van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.
TV :
SPOILER: De Robots onthullen hun ware identiteit in The Masked Singer

Ingeving Carlo Boszhard
Carlo kreeg ineens een opleving tijdens het optreden van de Robots: hij kent namelijk een koppel dat een tv-show genaamd Circus Gerschtanowitz presenteerde, Winston Gerschtanowitz en Renate Verbaan. En hij blijkt goed te zitten: de twee ontmaskeren zich namelijk daarna.

The Masked Singer zie je elke vrijdag om 20.00 uur op RTL4. Je kan de beste fragmenten van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV