Bridget Maasland over exit The Masked Singer: 'Was graag doorgegaan' (video)

Bridget Maasland over exit The Masked Singer: 'Was graag doorgegaan' (video)

Hierboven zie je de promo van de uitzending van Beau van vrijdag 2 december. Je kunt ook de hele uitzending van Beau van 2 december terugkijken bij Gids.tv.

Bridget Maasland over exit <em>The Masked Singer</em>: 'Was graag doorgegaan' (video) Hierboven zie je de promo van de uitzending van Beau van vrijdag 2 december. Je kunt ook de hele uitzending van Beau van 2 december terugkijken bij Gids.tv. Half Nederland zat vrijdag weer met de handen in het masker, want wie zijn toch de zingende Wesp, Kikker en Olifant? Eén dier heeft zich moeten onthullen: het Paard. En achter dat masker zat niemand minder dan Bridget Maasland. In Beau reageerde ze op haar exit: 'Ik was graag nog een ronde doorgegaan.' Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Bridget Maasland over exit The Masked Singer: 'Was graag doorgegaan' (video)

Half Nederland zat vrijdag weer met de handen in het masker, want wie zijn toch de zingende Wesp, Kikker en Olifant? Eén dier heeft zich moeten onthullen: het Paard. En achter dat masker zat niemand minder dan Bridget Maasland. In Beau reageerde ze op haar exit: 'Ik was graag nog een ronde doorgegaan.'

Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's