Liedje op het Eerste Gezicht gemist? Rensina en Louis zingen 'Singin' in the Rain'

Liedje op het Eerste Gezicht gemist? Rensina en Louis zingen 'Singin' in the Rain'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Liedje op het eerste gezicht van zaterdag 3 december. Je kunt ook de hele uitzending van Liedje op het eerste gezicht terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Liedje op het Eerste Gezicht</em> gemist? <em>Rensina en Louis</em> zingen 'Singin' in the Rain' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Liedje op het eerste gezicht van zaterdag 3 december. Je kunt ook de hele uitzending van Liedje op het eerste gezicht terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. De familie van Louis is al helemaal weg van Rensina, maar is dit wederzijds? Samen zingen ze het nummer 'Singin' in the Rain' van Gene Kelly. Bekijk het fragment uit Liedje op het eerste gezicht hierboven. Je kunt vanaf dan de beste fragmenten en alle afleveringen van Liedje op het eerste gezicht terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

De familie van Louis is al helemaal weg van Rensina, maar is dit wederzijds? Samen zingen ze het nummer 'Singin' in the Rain' van Gene Kelly.

Bekijk het fragment uit Liedje op het eerste gezicht hierboven. Je kunt vanaf dan de beste fragmenten en alle afleveringen van Liedje op het eerste gezicht terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's