Liedje op het Eerste Gezicht gemist? Rensina en Owen zingen 'What a Wonderful World'

Liedje op het Eerste Gezicht gemist? Rensina en Owen zingen 'What a Wonderful World'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Liedje op het eerste gezicht van zaterdag 3 december. Je kunt ook de hele uitzending van Liedje op het eerste gezicht terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Liedje op het Eerste Gezicht</em> gemist? <em>Rensina en Owen</em> zingen 'What a Wonderful World' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Liedje op het eerste gezicht van zaterdag 3 december. Je kunt ook de hele uitzending van Liedje op het eerste gezicht terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Het is tijd voor het duet van Rensina en Owen in Liedje op het Eerste Gezicht. De twee hebben gekozen voor het nummer 'What a Wonderful World' van Louis Armstrong. Bekijk het fragment uit Liedje op het eerste gezicht hierboven. Je kunt vanaf dan de beste fragmenten en alle afleveringen van Liedje op het eerste gezicht terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Het is tijd voor het duet van Rensina en Owen in Liedje op het Eerste Gezicht. De twee hebben gekozen voor het nummer 'What a Wonderful World' van Louis Armstrong.

Bekijk het fragment uit Liedje op het eerste gezicht hierboven. Je kunt vanaf dan de beste fragmenten en alle afleveringen van Liedje op het eerste gezicht terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's