Zien: Anita en Louis zingen Zomaar een Dag in Amsterdam in Liedje op het Eerste Gezicht

Zien: Anita en Louis zingen Zomaar een Dag in Amsterdam in Liedje op het Eerste Gezicht

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Liedje op het eerste gezicht van zaterdag 3 december. Je kunt ook de hele uitzending van Liedje op het eerste gezicht terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>Anita en Louis</em> zingen Zomaar een Dag in Amsterdam in <em>Liedje op het Eerste Gezicht</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Liedje op het eerste gezicht van zaterdag 3 december. Je kunt ook de hele uitzending van Liedje op het eerste gezicht terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Anita en Louis hebben er zin, de twee hebben namelijk gekozen voor het nummer 'Zomaar een Dag in Amsterdam' van Het Zwanenkoor. Bekijk het fragment uit Liedje op het eerste gezicht hierboven. Je kunt vanaf dan de beste fragmenten en alle afleveringen van Liedje op het eerste gezicht terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Anita en Louis hebben er zin, de twee hebben namelijk gekozen voor het nummer 'Zomaar een Dag in Amsterdam' van Het Zwanenkoor.

Bekijk het fragment uit Liedje op het eerste gezicht hierboven. Je kunt vanaf dan de beste fragmenten en alle afleveringen van Liedje op het eerste gezicht terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's