Liedje op het Eerste Gezicht gemist? Dorine en Owen zien elkaar wel zitten

Liedje op het Eerste Gezicht gemist? Dorine en Owen zien elkaar wel zitten

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Liedje op het eerste gezicht van zaterdag 3 december. Je kunt ook de hele uitzending van Liedje op het eerste gezicht terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Liedje op het Eerste Gezicht</em> gemist? <em>Dorine en Owen</em> zien elkaar wel zitten Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Liedje op het eerste gezicht van zaterdag 3 december. Je kunt ook de hele uitzending van Liedje op het eerste gezicht terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Dorine en Owen lijkt een 'match made in heaven' te zijn. Wanneer de twee elkaar voor het eerst zien, houden ze direct elkaars hand stevig beet. Samen zingen ze het nummer 'Het Dorp' van Wim Sonneveld. Bekijk het fragment uit Liedje op het eerste gezicht hierboven. Je kunt vanaf dan de beste fragmenten en alle afleveringen van Liedje op het eerste gezicht terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Dorine en Owen lijkt een 'match made in heaven' te zijn. Wanneer de twee elkaar voor het eerst zien, houden ze direct elkaars hand stevig beet. Samen zingen ze het nummer 'Het Dorp' van Wim Sonneveld.

Bekijk het fragment uit Liedje op het eerste gezicht hierboven. Je kunt vanaf dan de beste fragmenten en alle afleveringen van Liedje op het eerste gezicht terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's