Video: Energieke Rensina verbaast Jaap in Liedje op het Eerste Gezicht

Video: Energieke Rensina verbaast Jaap in Liedje op het Eerste Gezicht

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Liedje op het eerste gezicht van zaterdag 3 december. Je kunt ook de hele uitzending van Liedje op het eerste gezicht terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: Energieke <em>Rensina</em> verbaast <em>Jaap</em> in <em>Liedje op het Eerste Gezicht</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Liedje op het eerste gezicht van zaterdag 3 december. Je kunt ook de hele uitzending van Liedje op het eerste gezicht terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Het is de beurt aan de energieke Rensina om een duet te zingen met Jaap. Samen zingen de klassieker 'Can't Take My Eyes Off You' van Frankie Valli. Bekijk het fragment uit Liedje op het eerste gezicht hierboven. Je kunt vanaf dan de beste fragmenten en alle afleveringen van Liedje op het eerste gezicht terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Het is de beurt aan de energieke Rensina om een duet te zingen met Jaap. Samen zingen de klassieker 'Can't Take My Eyes Off You' van Frankie Valli.

Bekijk het fragment uit Liedje op het eerste gezicht hierboven. Je kunt vanaf dan de beste fragmenten en alle afleveringen van Liedje op het eerste gezicht terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's