Liedje op het Eerste Gezicht gemist? Dorine en Jaap treden op met 'Smile'

Liedje op het Eerste Gezicht gemist? Dorine en Jaap treden op met 'Smile'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Liedje op het eerste gezicht van zaterdag 3 december. Je kunt ook de hele uitzending van Liedje op het eerste gezicht terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Liedje op het Eerste Gezicht</em> gemist? <em>Dorine en Jaap</em> treden op met 'Smile' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Liedje op het eerste gezicht van zaterdag 3 december. Je kunt ook de hele uitzending van Liedje op het eerste gezicht terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. De altijd vrolijke Dorine en Jaap betreden het podium bij Liedje op het Eerste Gezicht. Samen zingen ze het nummer 'Smile' van Nat King Cole. Bekijk het fragment uit Liedje op het eerste gezicht hierboven. Je kunt vanaf dan de beste fragmenten en alle afleveringen van Liedje op het eerste gezicht terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

De altijd vrolijke Dorine en Jaap betreden het podium bij Liedje op het Eerste Gezicht. Samen zingen ze het nummer 'Smile' van Nat King Cole.

Bekijk het fragment uit Liedje op het eerste gezicht hierboven. Je kunt vanaf dan de beste fragmenten en alle afleveringen van Liedje op het eerste gezicht terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's