Liedje op het Eerste Gezicht gemist? Dorine en Louis zien elkaar wel zitten

Liedje op het Eerste Gezicht gemist? Dorine en Louis zien elkaar wel zitten

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Liedje op het eerste gezicht van zaterdag 3 december. Je kunt ook de hele uitzending van Liedje op het eerste gezicht terugkijken bij Gids.tv.

In de datingshow Liedje op het Eerste Gezicht zingen singles op hun allereerste blind date een romantisch liefdesduet. In elke aflevering zien we hoe drie zangers en drie zangeressen elk drie duetten zingen.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Liedje op het Eerste Gezicht</em> gemist? <em>Dorine en Louis</em> zien elkaar wel zitten Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Liedje op het eerste gezicht van zaterdag 3 december. Je kunt ook de hele uitzending van Liedje op het eerste gezicht terugkijken bij Gids.tv. In de datingshow Liedje op het Eerste Gezicht zingen singles op hun allereerste blind date een romantisch liefdesduet. In elke aflevering zien we hoe drie zangers en drie zangeressen elk drie duetten zingen. Tekst gaat verder onder de video. Dorine & LouisOnder luid applaus betreden Dorine en Louis het podium. De twee hebben gekozen voor het nummer 'Soul Man' van Sam & Dave. Samen staan ze te stralen op het podium, maar is het genoeg voor een match? Bekijk het fragment uit Liedje op het eerste gezicht hierboven. Je kunt vanaf dan de beste fragmenten en alle afleveringen van Liedje op het eerste gezicht terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Dorine & Louis
Onder luid applaus betreden Dorine en Louis het podium. De twee hebben gekozen voor het nummer 'Soul Man' van Sam & Dave. Samen staan ze te stralen op het podium, maar is het genoeg voor een match?

Bekijk het fragment uit Liedje op het eerste gezicht hierboven. Je kunt vanaf dan de beste fragmenten en alle afleveringen van Liedje op het eerste gezicht terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's