Job Knoester in De Oranjewinter: "Ik vind mijn eigen grappen het leukst altijd eigenlijk"

Job Knoester in De Oranjewinter: "Ik vind mijn eigen grappen het leukst altijd eigenlijk"

Sunday 4 December 2022 om 23:00

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van zondag 4 december. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv.

<em>Job Knoester</em> in <em>De Oranjewinter</em>: &quot;Ik vind mijn eigen grappen het leukst altijd eigenlijk&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van zondag 4 december. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv. René van der Gijp is ziek, vandaar een ietwat andere samenstelling aan tafel in De Oranjewinter. Wilfred Genee vermoedt dat het helemaal goed gaat komen aangezien invaller 'kijkcijferkanon' Job Knoester ook om zijn eigen grappen kan lachen. Sterker nog: "Ik vind mijn eigen grappen het leukst altijd eigenlijk", aldus Knoester. De Oranjewinter is elke dag om 21.55 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

René van der Gijp is ziek, vandaar een ietwat andere samenstelling aan tafel in De Oranjewinter. Wilfred Genee vermoedt dat het helemaal goed gaat komen aangezien invaller 'kijkcijferkanon' Job Knoester ook om zijn eigen grappen kan lachen. Sterker nog: "Ik vind mijn eigen grappen het leukst altijd eigenlijk", aldus Knoester.

De Oranjewinter is elke dag om 21.55 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's