Crimeserie Sleepers vanaf 8 december bij RTL 4 en Videoland: bekijk de beelden

Crimeserie Sleepers vanaf 8 december bij RTL 4 en Videoland: bekijk de beelden

Vanaf donderdag kun je kijken naar de nieuwe crimeserie Sleepers. Deze dramaserie vertelt het verhaal van de corrupte agent Martin (een rol van Robert de Hoog). Hij speelt een dubbelrol bij enerzijds de onderwereld van Utrecht en anderzijds de bovenwereld van de recherche. Door zijn beste vriend Willem en nieuwkomer Dwight Martin wordt Martin steeds meer naar de onderwereld getrokken. Maar hij heeft ook te maken met zijn vrouw Noura Oudkerk, die zelf rechercheur is bij interne zaken van de Utrechtse politie.

De eerste twee afleveringen van Sleepers zijn donderdag 8 december om 20.30 uur te zien bij RTL 4, vanaf dan is Sleepers te streamen bij Videoland. Bekijk eerste beelden van Sleepers hieronder.

Crimeserie <em>Sleepers</em> vanaf 8 december bij RTL 4 en Videoland: bekijk de beelden Vanaf donderdag kun je kijken naar de nieuwe crimeserie Sleepers. Deze dramaserie vertelt het verhaal van de corrupte agent Martin (een rol van Robert de Hoog). Hij speelt een dubbelrol bij enerzijds de onderwereld van Utrecht en anderzijds de bovenwereld van de recherche. Door zijn beste vriend Willem en nieuwkomer Dwight Martin wordt Martin steeds meer naar de onderwereld getrokken. Maar hij heeft ook te maken met zijn vrouw Noura Oudkerk, die zelf rechercheur is bij interne zaken van de Utrechtse politie. De eerste twee afleveringen van Sleepers zijn donderdag 8 december om 20.30 uur te zien bij RTL 4, vanaf dan is Sleepers te streamen bij Videoland. Bekijk eerste beelden van Sleepers hieronder. Oogappels krijgt eigen kerstfilm Kerstappels: bekijk hier de trailer Bekijk deze video » Bestseller Boy vanaf zondag op NPO3: bekijk de trailer Bekijk deze video »
Serie :
Crimeserie Sleepers vanaf 8 december bij RTL 4 en Videoland: bekijk de beelden

Actuele video's

Meer actuele video's