Zien: trailer van docuserie Harry & Meghan met onthullingen en tranen

Zien: trailer van docuserie Harry & Meghan met onthullingen en tranen

Monday 5 December 2022 om 16:29

Vanaf donderdag kun je bij Netflix kijken naar de spraakmakende documentaireserie Harry & Meghan. De zesdelige serie komt in twee delen online te staan, dan vertellen de Britse prins Harry en zijn echtgenote Meghan Markle hun kant van het verhaal.

Lees verder onder de video.

Zien: trailer van docuserie <em>Harry &amp; Meghan</em> met onthullingen en tranen Vanaf donderdag kun je bij Netflix kijken naar de spraakmakende documentaireserie Harry & Meghan. De zesdelige serie komt in twee delen online te staan, dan vertellen de Britse prins Harry en zijn echtgenote Meghan Markle hun kant van het verhaal. Lees verder onder de video. Tranen bij Meghan MarkleNiet alleen hun liefdesverhaal wordt belicht, ook doen ze een boekje open over het Britse koningshuis en hun besluit om een stap terug te doen van hun koninklijke verplichtingen. Vrienden en familie van het stel, van wie de meesten nog nooit in het openbaar hebben verteld wat ze hebben meegemaakt, geven commentaar en historici bespreken de huidige staat van het Britse Gemenebest en de relatie van de koninklijke familie met de pers. In de trailer is al een huilende Meghan te zien... De documentaireserie Harry & Meghan is vanaf 8 december te zien bij Netflix. In de video hierboven kun je de officiële trailer van Harry & Meghan bekijken. Zien: Meghan Markle openhartig over relatie met prins Harry in nieuwe documentaire Bekijk deze video » Documentaire Harry & Meghan vanaf 8 december bij Netflix: bekijk eerste beelden Bekijk deze video »
Trailer :
Zien: trailer van docuserie Harry & Meghan met onthullingen en tranen

Tranen bij Meghan Markle
Niet alleen hun liefdesverhaal wordt belicht, ook doen ze een boekje open over het Britse koningshuis en hun besluit om een stap terug te doen van hun koninklijke verplichtingen. Vrienden en familie van het stel, van wie de meesten nog nooit in het openbaar hebben verteld wat ze hebben meegemaakt, geven commentaar en historici bespreken de huidige staat van het Britse Gemenebest en de relatie van de koninklijke familie met de pers. In de trailer is al een huilende Meghan te zien...

De documentaireserie Harry & Meghan is vanaf 8 december te zien bij Netflix. In de video hierboven kun je de officiële trailer van Harry & Meghan bekijken.

Actuele video's

Meer actuele video's