Hilarische Sint bij De Oranjewinter: 'Chris Woerts heeft geen geld voor een beugel'

Hilarische Sint bij De Oranjewinter: 'Chris Woerts heeft geen geld voor een beugel'

Dinsdag 6 december 2022 om 00:31

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van maandag 5 december. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv.

Het is Pakjesavond en dus worden de heren van De Oranjewinter ook verblijd met een bezoekje, net als twee jaar geleden. Geniet van het fragment hieronder.

Lees verder onder de video.

Hilarische Sint bij <em>De Oranjewinter</em>: 'Chris Woerts heeft geen geld voor een beugel' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van maandag 5 december. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv. Het is Pakjesavond en dus worden de heren van De Oranjewinter ook verblijd met een bezoekje, net als twee jaar geleden. Geniet van het fragment hieronder. Lees verder onder de video. Cadeau'sZoals ieder jaar wordt er naar een jaaroverzicht van VI gekeken én neemt de Sint weer een hele zak met cadeautjes mee. En ondanks dat de heren niet alleen maar lief zijn geweest dit jaar, hoeven ze niet mee in de zak. De Sint bracht dit jaar onder andere een dildo voor René van der Gijp, een nieuw jasje voor Job Knoester en mixer voor Chris Woerts mee. 'Zodat iets dat hij zegt eens wel klopt.' Woerts kreeg het sowieso zwaar te verduren: 'Die man zit in de bitcoins, maar geld voor een beugel heeft hij niet.' De Oranjewinter is elke dag om 21.55 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Cadeau's
Zoals ieder jaar wordt er naar een jaaroverzicht van VI gekeken én neemt de Sint weer een hele zak met cadeautjes mee. En ondanks dat de heren niet alleen maar lief zijn geweest dit jaar, hoeven ze niet mee in de zak. De Sint bracht dit jaar onder andere een dildo voor René van der Gijp, een nieuw jasje voor Job Knoester en mixer voor Chris Woerts mee. 'Zodat iets dat hij zegt eens wel klopt.' Woerts kreeg het sowieso zwaar te verduren: 'Die man zit in de bitcoins, maar geld voor een beugel heeft hij niet.'

De Oranjewinter is elke dag om 21.55 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's