Johan Derksen woest op Talpa: 'Dit is een goede reden om op te stappen' (video)

Johan Derksen woest op Talpa: 'Dit is een goede reden om op te stappen' (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van maandag 5 december. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv.

<em>Johan Derksen</em> woest op Talpa: 'Dit is een goede reden om op te stappen' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van maandag 5 december. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv. SBS6 heeft zijn eigen kerstpromo gelanceerd, waarin plek is voor alle grote sterren van de zender: van de Meilandjes en Rob Kemps tot de experts van Shownieuws. Er zijn wel een paar opvallende afwezigen: Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp waren aanwezig bij de opnames en hadden zich zelfs in een 'kuttrui' gehuld, maar de kijkcijferkanonnen zijn uit de promo geknipt. Derksen is woest: "Dit is een goede reden om op te stappen van Talpa." Hij is van plan te staken en overweegt de tafel in de studio omver te gooien... De Oranjewinter is elke dag om 21.55 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

SBS6 heeft zijn eigen kerstpromo gelanceerd, waarin plek is voor alle grote sterren van de zender: van de Meilandjes en Rob Kemps tot de experts van Shownieuws. Er zijn wel een paar opvallende afwezigen: Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp waren aanwezig bij de opnames en hadden zich zelfs in een 'kuttrui' gehuld, maar de kijkcijferkanonnen zijn uit de promo geknipt. Derksen is woest: "Dit is een goede reden om op te stappen van Talpa." Hij is van plan te staken en overweegt de tafel in de studio omver te gooien...

De Oranjewinter is elke dag om 21.55 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV