Sinterklaas komt niet meer terug bij Vandaag Inside: 'Ordinaire bende!'

Sinterklaas komt niet meer terug bij Vandaag Inside: 'Ordinaire bende!'

Dinsdag 6 december 2022 om 08:15

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van maandag 5 december. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv.

<em>Sinterklaas</em> komt niet meer terug bij <em>Vandaag Inside</em>: 'Ordinaire bende!' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van maandag 5 december. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv. Maandagavond werd de uitzending van De Oranjewinter ruw verstoord door Sinterklaas, die de boel eens flink opschudde. Na afloop wil Wilfred Genee napraten met Chris Woerts, maar dat gesprek wordt opnieuw onderbroken door de Sint. Die geeft Woerts een kus op het voorhoofd, noemt hem 'ouwe mafkees' en stuurt 'm vervolgens weg. De Sint biecht bij Genee op dat dit de laatste keer is dat hij langskomt bij de mannen van Vandaag Inside, want hij vindt het maar 'een ordinaire bende'. "Ik neem aan dat er een directie is die op één of andere manier nog een rol speelt? [...] Die meneer De Mol, dat is toch zogenaamd een grote peer hier in Hilversum?" De Oranjewinter is elke dag om 21.55 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Maandagavond werd de uitzending van De Oranjewinter ruw verstoord door Sinterklaas, die de boel eens flink opschudde. Na afloop wil Wilfred Genee napraten met Chris Woerts, maar dat gesprek wordt opnieuw onderbroken door de Sint. Die geeft Woerts een kus op het voorhoofd, noemt hem 'ouwe mafkees' en stuurt 'm vervolgens weg. De Sint biecht bij Genee op dat dit de laatste keer is dat hij langskomt bij de mannen van Vandaag Inside, want hij vindt het maar 'een ordinaire bende'. "Ik neem aan dat er een directie is die op één of andere manier nog een rol speelt? [...] Die meneer De Mol, dat is toch zogenaamd een grote peer hier in Hilversum?"

De Oranjewinter is elke dag om 21.55 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's