Zien: Harry Piekema verlaat Expeditie Robinson met opgeheven hoofd - of toch niet?

Zien: Harry Piekema verlaat Expeditie Robinson met opgeheven hoofd - of toch niet?

Zien: <em>Harry Piekema</em> verlaat <em>Expeditie Robinson</em> met opgeheven hoofd - of toch niet? Harry Piekema, de man die we allemaal kennen van de Albert Heijn-reclames, groeide binnen no time uit tot dé publieksfavoriet van dit seizoen van Expeditie Robinson. De acteur was met zijn 63 jaar de oudste deelnemer, maar hield het wel ruim dertig dagen vol op een onbewoond eiland. In de proeven kon Harry niet echt potten breken, maar dat maakte de kijkers niet uit. Nu verlaat hij de Expeditie met opgeheven hoofd, want hij is weggestemd door zijn medekandidaten. Of is er nog een kans? Bekijk het fragment uit Expeditie Robinson hierboven. Expeditie Robinson is elke maandag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Expeditie Robinson terugkijken bij Gids.tv.
Expeditie Robinson :
Zien: Harry Piekema verlaat Expeditie Robinson met opgeheven hoofd - of toch niet?

Harry Piekema, de man die we allemaal kennen van de Albert Heijn-reclames, groeide binnen no time uit tot dé publieksfavoriet van dit seizoen van Expeditie Robinson. De acteur was met zijn 63 jaar de oudste deelnemer, maar hield het wel ruim dertig dagen vol op een onbewoond eiland. In de proeven kon Harry niet echt potten breken, maar dat maakte de kijkers niet uit. Nu verlaat hij de Expeditie met opgeheven hoofd, want hij is weggestemd door zijn medekandidaten. Of is er nog een kans?

Bekijk het fragment uit Expeditie Robinson hierboven.

Expeditie Robinson is elke maandag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Expeditie Robinson terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's