Zien! Opsporing Verzocht: 10.000 euro beloning voor tip die leidt tot aanhouding ontsnapte TBS-er

Zien! Opsporing Verzocht: 10.000 euro beloning voor tip die leidt tot aanhouding ontsnapte TBS-er

Dinsdag 6 december 2022 om 22:38

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 6 december. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht terugkijken.

Zien! <em>Opsporing Verzocht</em>: 10.000 euro beloning voor tip die leidt tot aanhouding ontsnapte TBS-er Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 6 december. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht terugkijken. Sherwin Benshomin Windster staat vanaf nu op de lijst voortvluchtigen 'Europe’s Most Wanted Fugitives'. Er is nieuws over deze zaak in Opsporing Verzocht, namelijk dat er een belastingvrije beloning is uitgeloofd van 10.000 euro voor de tip die leidt tot zijn aanhouding. Windster ontsnapte op 21 juni uit de Pompekliniek in Nijmegen. De voortvluchtige TBS-er bevindt zich mogelijk in België of is daar onlangs geweest. Bekijk het hele fragment van Opsporing Verzocht hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.
Misdaad :
Zien! Opsporing Verzocht: 10.000 euro beloning voor tip die leidt tot aanhouding ontsnapte TBS-er

Sherwin Benshomin Windster staat vanaf nu op de lijst voortvluchtigen 'Europe’s Most Wanted Fugitives'. Er is nieuws over deze zaak in Opsporing Verzocht, namelijk dat er een belastingvrije beloning is uitgeloofd van 10.000 euro voor de tip die leidt tot zijn aanhouding. Windster ontsnapte op 21 juni uit de Pompekliniek in Nijmegen. De voortvluchtige TBS-er bevindt zich mogelijk in België of is daar onlangs geweest.

Bekijk het hele fragment van Opsporing Verzocht hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's