Rob Kemps in De Oranjewinter over Matthijs van Nieuwkerk: ‘Ik vind hem niet zo’n lul’

Rob Kemps in De Oranjewinter over Matthijs van Nieuwkerk: ‘Ik vind hem niet zo’n lul’

Donderdag 8 december 2022 om 08:34

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van woensdag 7 december. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv.

Rob Kemps krijgt in De Oranjewinter van Wilfred Genee een stevige vraag voor zijn kiezen, of de presentator wist dat Matthijs van Nieuwkerk zo’n lul is. “Ik vind het niet zo'n lul, vind jij hem een lul?”, aldus de feestzanger.

Lees verder onder de video.

Rob Kemps in <em>De Oranjewinter</em> over Matthijs van Nieuwkerk: ‘Ik vind hem niet zo’n lul’ Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van woensdag 7 december. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv. Rob Kemps krijgt in De Oranjewinter van Wilfred Genee een stevige vraag voor zijn kiezen, of de presentator wist dat Matthijs van Nieuwkerk zo’n lul is. “Ik vind het niet zo'n lul, vind jij hem een lul?”, aldus de feestzanger. Lees verder onder de video. Rob Kemps ontkent incident in ParijsRob Kemps maakt samen met Van Nieuwkerk Chansons!, maar volgens hem is dat ook een heel ander programma dan De wereld draait door. Er zijn onlangs talloze verhalen naar buiten gekomen over het wangedrag van ‘tiran’ Van Nieuwkerk. Maar Kemps heeft hier nooit iets van gemerkt. “Nee nooit. Ik heb altijd heel fijn met hem gewerkt.” Ook benadrukt hij dat er niets erg is gebeurd in Parijs tijdens opnames, er werd gefluisterd over een incident tussen hem en Matthijs. Bekijk het fragment van De Oranjewinter hierboven. De Oranjewinter is elke dag om 21.55 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Rob Kemps ontkent incident in Parijs
Rob Kemps maakt samen met Van Nieuwkerk Chansons!, maar volgens hem is dat ook een heel ander programma dan De wereld draait door. Er zijn onlangs talloze verhalen naar buiten gekomen over het wangedrag van ‘tiran’ Van Nieuwkerk. Maar Kemps heeft hier nooit iets van gemerkt. “Nee nooit. Ik heb altijd heel fijn met hem gewerkt.” Ook benadrukt hij dat er niets erg is gebeurd in Parijs tijdens opnames, er werd gefluisterd over een incident tussen hem en Matthijs.

Bekijk het fragment van De Oranjewinter hierboven.

De Oranjewinter is elke dag om 21.55 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's