Bureau Arnhem: agent Sjors vertelt meer over verwarde man op het dak

Bureau Arnhem: agent Sjors vertelt meer over verwarde man op het dak

In Achter het uniform vertellen agenten die te zien zijn in de serie Bureau Arnhem meer over hun baan. Zo vertelt Sjors meer over het veelbesproken incident met de verwarde man op het dak. Volgens Sjors zijn er mensen die de politie gebruiken om zelfmoord te plegen, maar was deze man vooral heel erg in de war.

Bekijk het verhaal van Sjors uit Bureau Arnhem hieronder.

Bureau Arnhem is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Bureau Arnhem terugkijken bij Gids.tv.

<em>Bureau Arnhem</em>: agent Sjors vertelt meer over verwarde man op het dak In Achter het uniform vertellen agenten die te zien zijn in de serie Bureau Arnhem meer over hun baan. Zo vertelt Sjors meer over het veelbesproken incident met de verwarde man op het dak. Volgens Sjors zijn er mensen die de politie gebruiken om zelfmoord te plegen, maar was deze man vooral heel erg in de war. Bekijk het verhaal van Sjors uit Bureau Arnhem hieronder. Bureau Arnhem is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Bureau Arnhem terugkijken bij Gids.tv. Kijk: angstaanjagende aanhouding halfnaakte man in Bureau Arnhem Bekijk deze video » Bureau Arnhem gemist? Agent Marleen vindt troost bij paard na heftige gebeurtenis Bekijk deze video »
TV :
Bureau Arnhem: agent Sjors vertelt meer over verwarde man op het dak

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV