Op1: 'Documentaire Harry & Meghan legt geen bom onder koningshuis'

Op1: 'Documentaire Harry & Meghan legt geen bom onder koningshuis'

Friday 9 December 2022 om 10:08

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 8 december. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Volgens Lia van Bekhoven kan iedereen in het Britse koningshuis opgelucht ademhalen. In Op1 vertelt ze dat de documentaire Harry & Meghan geen bom onder de Britse monarchie legt, waarvoor werd gevreesd. Het eerste deel ging vooral over het liefdesverhaal van prins Harry en Meghan Markle en hun kritiek was met name gericht tegen de media. Wellicht zorgt het tweede deel volgende week voor meer spanning en sensatie...

Bekijk het fragment van Op1 hieronder. Het eerste deel van de documentaireserie Harry & Meghan is nu te zien bij Netflix.

<em>Op1</em>: 'Documentaire <em>Harry &amp; Meghan</em> legt geen bom onder koningshuis' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 8 december. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Volgens Lia van Bekhoven kan iedereen in het Britse koningshuis opgelucht ademhalen. In Op1 vertelt ze dat de documentaire Harry & Meghan geen bom onder de Britse monarchie legt, waarvoor werd gevreesd. Het eerste deel ging vooral over het liefdesverhaal van prins Harry en Meghan Markle en hun kritiek was met name gericht tegen de media. Wellicht zorgt het tweede deel volgende week voor meer spanning en sensatie... Bekijk het fragment van Op1 hieronder. Het eerste deel van de documentaireserie Harry & Meghan is nu te zien bij Netflix.
Talkshow :
Op1: 'Documentaire Harry & Meghan legt geen bom onder koningshuis'

Actuele video's

Meer actuele video's