Zien: Dit zijn de vijf opmerkelijke televisiemomenten van Beau van Erven Dorens

Zien: Dit zijn de vijf opmerkelijke televisiemomenten van Beau van Erven Dorens

Zaterdag 10 december 2022 om 13:24

Hieronder zie je een fragment uit Beau van vrijdag 9 december. Je kunt ook deze hele uitzending van Beau terugkijken op Gids.tv.

Beau van Erven Dorens zorgde voor heel wat ophef op social media toen hij onlangs een rauwe vis begon te eten in Isola di Beau. Maar dit was zeker niet het enige televisiemoment van Beau dat voor de nodige reuring zorgde.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: Dit zijn de vijf <em>opmerkelijke televisiemomenten</em> van <em>Beau van Erven Dorens</em> Hieronder zie je een fragment uit Beau van vrijdag 9 december. Je kunt ook deze hele uitzending van Beau terugkijken op Gids.tv. Beau van Erven Dorens zorgde voor heel wat ophef op social media toen hij onlangs een rauwe vis begon te eten in Isola di Beau. Maar dit was zeker niet het enige televisiemoment van Beau dat voor de nodige reuring zorgde. Tekst gaat verder onder de video. Vijf opmerkelijke televisiemomentenIn bovenstaande video zie je de top 5 meest opmerkelijke televisiemomenten van Beau van Erven Dorens. Onder andere zijn desinfectiemiddel demonstratie en zijn hypnose-avontuur in de live uitzending van Beau. Bekijk het fragment van Beau in de video hierboven. Heb je Beau gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Zien: Dit zijn de vijf opmerkelijke televisiemomenten van Beau van Erven Dorens

Vijf opmerkelijke televisiemomenten
In bovenstaande video zie je de top 5 meest opmerkelijke televisiemomenten van Beau van Erven Dorens. Onder andere zijn desinfectiemiddel demonstratie en zijn hypnose-avontuur in de live uitzending van Beau.

Bekijk het fragment van Beau in de video hierboven. Heb je Beau gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's