Video: Talita en Jeffrey zingen Zeg Maar Niets Meer in Liedje op het Eerste Gezicht

Video: Talita en Jeffrey zingen Zeg Maar Niets Meer in Liedje op het Eerste Gezicht

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Liedje op het eerste gezicht van zaterdag 10 december. Je kunt ook de hele uitzending van Liedje op het eerste gezicht terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: Talita en Jeffrey zingen <em>Zeg Maar Niets Meer</em> in <em>Liedje op het Eerste Gezicht</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Liedje op het eerste gezicht van zaterdag 10 december. Je kunt ook de hele uitzending van Liedje op het eerste gezicht terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Talita en Jefrey hebben gekozen voor het nummer Zeg Maar Niets Meer van André Hazes. Bekijk het romantische optreden hierboven. Bekijk het fragment uit Liedje op het eerste gezicht hierboven. Je kunt vanaf dan de beste fragmenten en alle afleveringen van Liedje op het eerste gezicht terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Talita en Jefrey hebben gekozen voor het nummer Zeg Maar Niets Meer van André Hazes. Bekijk het romantische optreden hierboven.

Bekijk het fragment uit Liedje op het eerste gezicht hierboven. Je kunt vanaf dan de beste fragmenten en alle afleveringen van Liedje op het eerste gezicht terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's