Gideon van Meijeren op de hak genomen in Even tot Hier: 'Zonder rijbewijs op de scooter'

Gideon van Meijeren op de hak genomen in Even tot Hier: 'Zonder rijbewijs op de scooter'

Zondag 11 december 2022 om 12:30

Hieronder zie je een fragment van Even tot Hier van zaterdag 10 december. Je kunt ook de hele uitzending van Even tot Hier terugkijken bij Gids.tv.

Het was zaterdagavond weer genieten geblazen in het satireprogramma Even tot Hier. Jeroen en Niels kregen vooral de lachers op de hand met een parodie waarin de veelbesproken FvD’er Gideon van Meijeren op de hak namen.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Gideon van Meijeren</em> op de hak genomen in <em>Even tot Hier</em>: 'Zonder rijbewijs op de scooter' Hieronder zie je een fragment van Even tot Hier van zaterdag 10 december. Je kunt ook de hele uitzending van Even tot Hier terugkijken bij Gids.tv. Het was zaterdagavond weer genieten geblazen in het satireprogramma Even tot Hier. Jeroen en Niels kregen vooral de lachers op de hand met een parodie waarin de veelbesproken FvD’er Gideon van Meijeren op de hak namen. Tekst gaat verder onder de video. Zonder rijbewijs op de scooterAfgelopen week was Gideon van Meijeren veel in het nieuws door een rechtszaak met hemzelf in de hoofdrol. De FvD’er reed bijna een jaar geleden met zijn snorfiets door rood licht, terwijl zijn rijbewijs hem eerder door de rechter was ontnomen. Bekijk het fragment van Even tot Hier hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Even tot hier terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Gideon van Meijeren op de hak genomen in Even tot Hier: 'Zonder rijbewijs op de scooter'

Zonder rijbewijs op de scooter
Afgelopen week was Gideon van Meijeren veel in het nieuws door een rechtszaak met hemzelf in de hoofdrol. De FvD’er reed bijna een jaar geleden met zijn snorfiets door rood licht, terwijl zijn rijbewijs hem eerder door de rechter was ontnomen.

Bekijk het fragment van Even tot Hier hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Even tot hier terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's