Johan Derksen over Russisch paspoort Promes: ‘Hoop dat het lukt’ (De Oranjewinter)

Johan Derksen over Russisch paspoort Promes: ‘Hoop dat het lukt’ (De Oranjewinter)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van zondag 11 december. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv.

Quincy Promes heeft een Russisch paspoort aangevraagd, dit wordt besproken in De Oranjewinter. De voetballer hoopt op deze manier zijn straf te ontlopen, hij wordt verdacht van poging tot moord en wordt in verband gebracht met drugshandel. Rusland levert niet uit aan Nederland, op deze manier zou hij in Rusland vrij kunnen blijven rondlopen. “Laten we allemaal blij zijn als dat gaat lukken want dan zijn we van die Promes verlost”, reageert Johan Derksen. “Want Nederland zit niet op Promes te wachten, lijkt me.”

Bekijk het fragment van De Oranjewinter hieronder.

De Oranjewinter is elke dag om 21.55 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Johan Derksen over Russisch paspoort <em>Promes</em>: ‘Hoop dat het lukt’ (<em>De Oranjewinter</em>) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van zondag 11 december. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv. Quincy Promes heeft een Russisch paspoort aangevraagd, dit wordt besproken in De Oranjewinter. De voetballer hoopt op deze manier zijn straf te ontlopen, hij wordt verdacht van poging tot moord en wordt in verband gebracht met drugshandel. Rusland levert niet uit aan Nederland, op deze manier zou hij in Rusland vrij kunnen blijven rondlopen. “Laten we allemaal blij zijn als dat gaat lukken want dan zijn we van die Promes verlost”, reageert Johan Derksen. “Want Nederland zit niet op Promes te wachten, lijkt me.” Bekijk het fragment van De Oranjewinter hieronder. De Oranjewinter is elke dag om 21.55 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's