Opsporing Verzocht: gewelddadige overval op ouder echtpaar in Valkenswaard (video)

Opsporing Verzocht: gewelddadige overval op ouder echtpaar in Valkenswaard (video)

Dinsdag 13 december 2022 om 22:12

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 13 december. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht terugkijken.

<em>Opsporing Verzocht</em>: gewelddadige overval op ouder echtpaar in <em>Valkenswaard</em> (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 13 december. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht terugkijken. In Opsporing Verzocht wordt een nare foto van een toegetakelde man van 81 jaar getoond. Hij en zijn vrouw werden in hun huis in Valkenswaard slachtoffer van een overval waarbij ze beiden ziijn aangevallen. De politie laat beelden zien van twee mannen waarmee ze graag in contact zou komen. Bekijk het hele fragment van Opsporing Verzocht hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.
Misdaad :
Opsporing Verzocht: gewelddadige overval op ouder echtpaar in Valkenswaard (video)

In Opsporing Verzocht wordt een nare foto van een toegetakelde man van 81 jaar getoond. Hij en zijn vrouw werden in hun huis in Valkenswaard slachtoffer van een overval waarbij ze beiden ziijn aangevallen. De politie laat beelden zien van twee mannen waarmee ze graag in contact zou komen.

Bekijk het hele fragment van Opsporing Verzocht hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's