Wie herkent deze gestolen sieraden in Opsporing Verzocht?

Wie herkent deze gestolen sieraden in Opsporing Verzocht?

Dinsdag 13 december 2022 om 22:26

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 13 december. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht terugkijken.

Wie herkent deze gestolen sieraden in <em>Opsporing Verzocht</em>? Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 13 december. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht terugkijken. Opsporing Verzocht is men dol op alerte getuigen die direct in actie komen als er iets niet in orde is. Zo is in Voorhout een man aangehouden die probeerde in te breken. Dat werd verhinderd door zo'n opmerkzame buurvrouw. De aangehouden man was in het bezit van allerlei sieraden en spullen waarvan de politie zich afvraagt wie de rechtmatige eigenaren zijn. Bekijk het hele fragment van Opsporing Verzocht hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.
Misdaad :
Wie herkent deze gestolen sieraden in Opsporing Verzocht?

Opsporing Verzocht is men dol op alerte getuigen die direct in actie komen als er iets niet in orde is. Zo is in Voorhout een man aangehouden die probeerde in te breken. Dat werd verhinderd door zo'n opmerkzame buurvrouw. De aangehouden man was in het bezit van allerlei sieraden en spullen waarvan de politie zich afvraagt wie de rechtmatige eigenaren zijn.

Bekijk het hele fragment van Opsporing Verzocht hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's