Beau: Najib Amhali trots op Marokkaans elftal ondanks verlies halve finale WK

Beau: Najib Amhali trots op Marokkaans elftal ondanks verlies halve finale WK

Donderdag 15 december 2022 om 08:41

Hieronder zie je een fragment uit Beau van woensdag 14 december. Je kunt ook deze hele uitzending van Beau terugkijken op Gids.tv.

Najib Amhali is heel erg trots op het Marokkaanse elftal, zo is te zien in Beau. Ondanks dat de Marokkanen verloren in de halve finale op het WK voetbal van Frankrijk, kunnen ze rekenen op de steun van de cabaretier. Hij heeft flink getrommeld tijdens de wedstrijd, maar dat heeft de Marokkanen niet aan een overwinning geholpen. Ook hoopt Amhali dat het rustig blijft in de stad, volgens hem hebben de relschoppers niets met de supporters te maken. “Dat zijn gewoon een stel debielen.”

Bekijk het fragment van Beau in de video hieronder. Heb je Beau gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>Beau</em>: Najib Amhali trots op Marokkaans elftal ondanks verlies halve finale WK Hieronder zie je een fragment uit Beau van woensdag 14 december. Je kunt ook deze hele uitzending van Beau terugkijken op Gids.tv. Najib Amhali is heel erg trots op het Marokkaanse elftal, zo is te zien in Beau. Ondanks dat de Marokkanen verloren in de halve finale op het WK voetbal van Frankrijk, kunnen ze rekenen op de steun van de cabaretier. Hij heeft flink getrommeld tijdens de wedstrijd, maar dat heeft de Marokkanen niet aan een overwinning geholpen. Ook hoopt Amhali dat het rustig blijft in de stad, volgens hem hebben de relschoppers niets met de supporters te maken. “Dat zijn gewoon een stel debielen.” Bekijk het fragment van Beau in de video hieronder. Heb je Beau gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Beau: Najib Amhali trots op Marokkaans elftal ondanks verlies halve finale WK

Actuele video's

Meer actuele video's