Temptation Island: Heikki wordt onzeker en Milou zoekt grenzen op

Temptation Island: Heikki wordt onzeker en Milou zoekt grenzen op

Temptation Island: Heikki wordt onzeker en Milou zoekt grenzen op Monique Smit blikt terug op aflevering van Temptation Island van gisteren. Ze praat over het veelbesproken koppel Heikki en Milou met Natasja Burgers, een van de meest besproken verleidsters uit de geschiedenis van het programma. SpionerenHeikki kreeg de kans om zijn vriendin Milou te bespioneren tijdens een date maar durfde dat niet aan en stuurde er twee verleidsters op af. "Hij zit in een rollercoaster van emoties en wordt steeds onzekerder", aldus Smit. Het stel houdt de gemoederen flink bezig. "Bepaalde dingen die Milou zegt die kunnen gewoon niet, waarom heb je dan een relatie?", vraagt Natasja zich af. Temptation-koppel Laura & Roger uit elkaar Bekijk deze video » Laura en RogerVorige week werd bekend dat Laura en Roger uit elkaar zijn, iets dat een schok teweegbracht onder de kijkers. "Daar keek ik wel van op. Laura toonde juist altijd respect naar haar vriend toe. Dat waardeer ik", aldus Natasja. Bekijk het hele gesprek hierboven. Temptation Island is elke donderdag om 20.30 uur te zien bij RTL 5. Je kunt elke aflevering van Temptation Island terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Temptation Island-breuk: Roger reageert nu ook op einde relatie met Laura Bekijk deze video » Temptation Island gemist? Aflevering 11: Milou in tranen na zien van beelden Heikki Bekijk deze video »
TV :
Temptation Island: Heikki wordt onzeker en Milou zoekt grenzen op

Monique Smit blikt terug op aflevering van Temptation Island van gisteren. Ze praat over het veelbesproken koppel Heikki en Milou met Natasja Burgers, een van de meest besproken verleidsters uit de geschiedenis van het programma.

Spioneren
Heikki kreeg de kans om zijn vriendin Milou te bespioneren tijdens een date maar durfde dat niet aan en stuurde er twee verleidsters op af. "Hij zit in een rollercoaster van emoties en wordt steeds onzekerder", aldus Smit. Het stel houdt de gemoederen flink bezig. "Bepaalde dingen die Milou zegt die kunnen gewoon niet, waarom heb je dan een relatie?", vraagt Natasja zich af.

Laura en Roger
Vorige week werd bekend dat Laura en Roger uit elkaar zijn, iets dat een schok teweegbracht onder de kijkers. "Daar keek ik wel van op. Laura toonde juist altijd respect naar haar vriend toe. Dat waardeer ik", aldus Natasja. Bekijk het hele gesprek hierboven.

Temptation Island is elke donderdag om 20.30 uur te zien bij RTL 5. Je kunt elke aflevering van Temptation Island terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Temptation Island: Heikki wordt onzeker en Milou zoekt grenzen op of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV